TECHNOLOGIA
Produkt otrzymywany z ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego nie przeznaczonych do spożycia przez ludzi, należących do 3 kategorii ryzyka w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.
Stosowana metoda przetwarzania | METODA: 1 i 4 |
Postać | płynna |
OPIS
Produkt przeznaczony do celów zgodnych z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.
Może stanowić składnik do produkcji karmy dla zwierząt.
Ze względu na rodzaj surowca zastosowany w produkcji, oferujemy tłuszcz kat. 3 w następujących opcjach:
- TŁUSZCZ KAT. 3 – DROBIOWY
Produkt otrzymywany z drobiowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego. - TŁUSZCZ KAT. 3 – MIESZANY
Produkt otrzymywany z trzodowych, drobiowych i wołowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego.