Przetworzone białko zwierzęce

TECHNOLOGIA

Produkt otrzymywany z ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego nie przeznaczonych do spożycia przez ludzi, należących do 3 kategorii ryzyka w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.

Stosowana metoda przetwarzaniaMETODA: 1, 4, 5 i 7
Postaćsypka, jednorodna
Możliwe formy pakowaniaprodukt sprzedawany jest luzem lub pakowany w worki typu BIG-BAG (1000 kg) lub SMALL BAG (50 kg)

OPIS

Produkt przeznaczony do celów zgodnych z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.

Może stanowić doskonały składnik do produkcji karmy dla zwierząt towarzyszących oraz futerkowych.

 

Ze względu na rodzaj surowca zastosowany w produkcji, oferujemy przetworzone białko zwierzęce w następujących opcjach:

  • PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – DROBIOWE
    Produkt otrzymywany z drobiowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego.
  • PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – Z PIERZA
    Produkt otrzymywany z pierza drobiowego stanowiącego uboczny produkt pochodzenia zwierzęcego.
  • PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – Z KRWI
    Produkt otrzymywany z drobiowej, trzodowej i wołowej krwi stanowiącej uboczny produkt pochodzenia zwierzęcego.
  • PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – MIESZANE
    Produkt otrzymywany z trzodowych, drobiowych i wołowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego.

 

 

 

Projekt i realizacja:© 2020 Webtom.pl /strony www Piła