TECHNOLOGIA
Produkt otrzymywany z ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego nie przeznaczonych do spożycia przez ludzi, należących do 3 kategorii ryzyka w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.
Stosowana metoda przetwarzania | METODA: 1, 4, 5 i 7 |
Postać | sypka, jednorodna |
Możliwe formy pakowania | produkt sprzedawany jest luzem lub pakowany w worki typu BIG-BAG (1000 kg) lub SMALL BAG (50 kg) |
OPIS
Produkt przeznaczony do celów zgodnych z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1069/2009 z 21 października 2009 r.
Może stanowić doskonały składnik do produkcji karmy dla zwierząt towarzyszących oraz futerkowych.
Ze względu na rodzaj surowca zastosowany w produkcji, oferujemy przetworzone białko zwierzęce w następujących opcjach:
- PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – DROBIOWE
Produkt otrzymywany z drobiowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego. - PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – Z PIERZA
Produkt otrzymywany z pierza drobiowego stanowiącego uboczny produkt pochodzenia zwierzęcego. - PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – Z KRWI
Produkt otrzymywany z drobiowej, trzodowej i wołowej krwi stanowiącej uboczny produkt pochodzenia zwierzęcego. - PRZETWORZONE BIAŁKO ZWIERZĘCE – MIESZANE
Produkt otrzymywany z trzodowych, drobiowych i wołowych ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego.